Presentació dels models 2011

El passat mes d’octubre es van celebrar els “Specialized Days 2010” a l’estació d’esquí de la Pinilla de Madrid. Durant dos dies i en un esdeveniment obert per a tothom, es va poder gaudir de l’univers Specialized, fos quina fos la marca de la bicicleta o la disciplina. Les jornades van comptar amb la participació dels grans del ciclisme, entre els quals destaquen Alberto Contador, Sam Hill, Ned Overend, Matt Hunter, Christoph Sauser, Burry Stander, entre d’altres. A més de les marxes i cursos, els assistents van tenir l’oportunitat de veure tota la gamma 2011 a la Zona Expo, provar bicis com les noves Demo 8 i SX Trail en el Bike Park, i les noves Epic, Camber, Enduro, Stumpjumper FSR, Safire, Epic 29er i Stumpjumper HT 29er a la Zona Test.La zona test infantil també va ser un èxit i els petits van gaudir de les Hotwalk i Hotrock. Al museu, la bici amb que Contador va entrar vestit de groc a Paris en el Tour 2010 va ser la més admirada, al costat de la Stumpjumper amb la qual Ned Overend va guanyar el primer Campionat del Món de MTB, les bicis del Campió del Món Cipollini, de Cancellara, Boonem, Devolder, etc. L’equip de The Cyclery va estar allà per compartir amb la marca aquesta experiència i presentar la botiga més gran a Catalunya dedicada a l’univers Specialized.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store