Guillem Muñoz prova la nova Camber per a The Cyclery

Guillem Muñoz, corredor de l’equip The Cyclery/Pocara, ha fet un test de la nova Specialized Camber per a The Cyclery, encetant així les activitats de Test que la botiga posa a disposició dels esportistes més reconeguts. Muñoz ha fet una ressenya per a The Cyclery sobre les característiques tècniques de la bicicleta així com les seves impressions sobre les millores d’aquest nou model.
“La specialized CAMBER és un bicicleta per disfrutar totalment de la mitja i alta muntanya”, explica Muñoz, destacant que “la posició retardada sobre la bici et permet afrontar els tallats i les trialeres més inclinades amb molta seguretat” . Per altra banda, continua explicant Muñoz, “els recorreguts de la forquilla i el amortitzer, que són tots dos de 120 mm, en lloc pedregosos et donen molta estabilitat i la seva poca distància entre eixos és molt ràpida en corriols revirats” . El corredor de The Cyclery/Pocara acaba la seva reflexió assenyalant la bona qualitat dels frens: “amb el discos de 203mm el davanter i 180mm el del darrera s’aconsegueix una frenada molt bona”.

Podeu veure les fotografies del test de la nova Specialized Camber en el nostre facebook .

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store