David Sanchez Doña, Maqui Suprem del Campionat Maqui 2012!

El nostre company David Sanchez Doña continua collint èxits! El darrer, la coronació com a Maqui Suprem del 1r Campionat Maqui Bages-Berguedà després de la celebració de la Bell Race, la tercera prova on es decidia el guanyador definitiu.

Una jornada dura i gelada, i un recorregut de 10 quilòmetres marcat per Outcat, responsables del campionat, al municipi de Cabrianes (Sallent). La prova, celebrada diumenge 2 de desembre, va estar dominada des del principi pel nostre company, però finalment va quedar en segon lloc superat en darrer moment per Marc Padró. Les seves victòries en les dues proves anteriors, en segona i primera posicions, respectivament, el van coronar com a Maqui Suprem!
L’èxit d’aquesta primera edició, tant en nombre de runners (més de 500) com l’expectació que ha despertat i l’ambient aconseguit, promet la continuïtat de la iniciativa dels amics d’Outcat a qui donem l’enhorabona!

Si voleu veure més sobre les actuacions del nostre company David Sanchez Doña en el Campionat Maqui, llegiu les nostres cròniques de la prova inaugural i de L’Ultim Maqui d’Olvan.

Enhorabona gran David, Maqui suprem!!

Consulteu les classificacions finals del Campionat Maqui.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store