TEXTOS LEGALS

Condicions generals d’utilització d’aquesta pàgina web

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l’accés i l’ús d’aquest lloc web.

L’ús de la pàgina web implica l’expressa i plena acceptació d’aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeixi a aquesta pàgina, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets del lloc web.

Informació per donar cumpliment a la Llei 34/2002, d’11 de juliol (arts. 9 y 10).

Titular: The Cyclery, SL
Direcció: Ctra. de Berga, 139, P.I. Sant Isidre, 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)
Contacte: Tel: 93 877 25 10, Fax: 93 877 15 25
NIF: B-65315889

Dades Registrals de l’empresa: Registre mercantil de Barcelona, Tom 41868, Foli 13, número B-399970, Inscripció 1. ª

Política de Propietat Intel·lectual

THE CYCLERY, SL., no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de www.thecyclery.es. Amb els límits establerts en la llei, THE CYCLERY, SL., no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

THE CYCLERY, SL., no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

Està absolutament prohibit l’ús de la web o d’algun dels seus elements amb finalitats comercials o il·lícites.

La pàgina d’Internet www.thecyclery.es pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers que THE CYCLERY, SL., no pot controlar. Per tant, THE CYCLERY, SL., no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a les pàgines de tercers.

Els texts, imatges, sons, animacions, programari, disseny, codi de font i la resta de continguts inclosos en www.thecyclery.es són propietat exclusiva de THE CYCLERY, SL., o dels seus propietaris. Qualsevol transmissió, modificació, distribució, cessió, reproducció, emmagatzemament o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de THE CYCLERY, SL.

Enllaços amb altres llocs web

THE CYCLERY, SL., ofereix enllaços amb altres llocs web que entenem que poden ser d’utilitat per als usuaris.

En els enllaços esmentats no s’apliquen els termes i condicions d’aquesta política de privacitat i confidencialitat. Per tant, la seva inclusió no implica obligació per part de THE CYCLERY, SL., d’accedir als productes o serveis que en ells s’anuncien o venen.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre

Per poder accedir a alguns serveis que THE CYCLERY, SL., ofereix a través del web, haurà de proporcionar algunes de les seves dades de caràcter personal. En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que, mitjançant l’emplenament de formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i tractades en un fitxer, degudament registrat, propietat de THE CYCLERY, SL., per deixar serveis (degudament descrits) i per comunicar-li qualsevol informació comercial que THE CYCLERY, SL., crea oportú que sigui del seu interès. En cap cas, les seves dades no seran cedides a tercers.

THE CYCLERY, SL., no pretén ni desitja obtenir informació de caràcter personal directament de menors d’edat; tanmateix, no sempre podem determinar l’edat de les persones que accedeixen i utilitzen els nostres llocs web. En el supòsit de que un menor (definit d’acord amb els criteris establerts en la llei aplicable) ens proporcioni les seves dades sense el consentiment dels seus pares o tutors, instem el pare o tutor al qual es posi en contacte amb nosaltres i ens sol·liciti que s’elimini aquesta informació i es doni de baixa la subscripció realitzada pel menor d’edat respecte a les futures comunicacions comercials de THE CYCLERY, SL.

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant l’e-mail d’atenció al client de la pàgina Web, està autoritzant expressament a THE CYCLERY, S.L., al tractament automatitzat de les seves Dades Personals per poder atendre les seves peticions de serveis.

Així mateix, comuniquem la possibilitat per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en info@thecyclery.es o bé per escrit a THE CYCLERY, SL.
Direcció: Ctra. de Berga, 139, P.I. Sant Isidre, 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)
Contacte: Tel: 93 877 25 10, Fax: 93 877 15 25

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store