calendari de sortides en bicicleta 2019

Arriba  la primavera, més hores de sol, una temperatura molt més correcte per fer activitats a l’aire lliure, el canvi d’horari, etc. Tot ens condueix estar més actius.

Des de les 365 store i les Piscines Municipals de Manresa comencem sortides per colles, amics, gent del club, clients i tots aquells que us agrada la bicicleta. #sortides365 #onroute365 #youwillneverridealone

Us deixem aquí la proposta de calendari de sortides en bicicleta de carretera i bicicleta de muntanya.

365 WOMEN

sortides en mtb de noies

Aquest any presentem una de les novetats  SORTIDES  amb la biker  Anna Rovira

T’agrada la BTT ? Ets noia? Comences anar en bicicleta de muntanya?  Fa temps que hi vas i vols un dia per pedalar amb noies? La nostra Ambaixadora l’ Anna et proposa cada 15 dies una ruta en bicicleta de muntanya.

Cada 15 dies sortim en BTT. Ara a la primavera quedem a les 10h.00 a partir del maig i amb la calor sortirem a les 09.00.

Lloc de trobada davant botiga de bicicletes 365 Store de Manresa C/ Carrió 12

Poder sortir en un grup de noies on entre totes pugueu anar descobrint aquest apassionant món, millorar el teu estat física, entrar en algun aspecte de tècnica, però sempre des d’una visió de lleure per gaudir de la bicicleta i el nostra temps lliure.

Entra al grup i segueix per mobil el dia dia. Entrar grup 

SILVIA SESSON

onroute 365 bici carretera

Sortides en carretera amb la nostra ambaixadora Silvia Pociello un cop el mes. Els diumenges, cada principi de mes, ens trobem davant la botiga de bicicletes que tenim a Sant Fruitós de Bages. The Cyclery la Concept Store de Specialized.

Aquestes rutes son rutes principalment en carretera aptes per tots els nivells. Son rutes que el quilometratge es mou entre 60 i 100km. El principi temporada les rutes son d’uns 50km, en mica en mica que ve el bon temps i hem anat rodant varis dies; augmentarem distàncies.  Podeu venir ciclistes de tots els nivells. Els que us agrada córrer tindreu gent per esforçar-vos, però sempre hi ha punts on ens agrupem tots. Els que comenceu, no heu de tenir por; tenim el grupet dels que ens agrada pedalar, xerrar i mirar el paisatge per poder assaborir la jornada. #som365 #Femciclisme

Fins a finals de maig hora de trobada és a les 10.00h a partir finals de juny quan faci molta més calor sortim a les 09.00h

NOCTURNES BTT 365

Cada dijous a 2 de 8 davant de la botiga de bicicletes  365 Manresa al carrer Carrió 12 a Manresa.

Vols aprofitar les últimes hores de llum del dia?

Fem sortides en bicicleta de muntanya. Són rutes d’unes 2 a 3 hores, la distància normalment es mou entre 20 a 35km.

Què trobareu en aquesta proposta: ambient divertit, companys bikers, descoberta entorns de Manresa. Són rutes on hi haurà pista, algun corriol, però no anem a buscar cap aspecte tècnic. Són rutes que ens adaptem sempre el perfil de ciclista que ve, és a dir, manarà sempre aquella persona que tingui menys nivell o condició física.

Comencem pedalant  amb la llum del capvespre i acabem amb els frontals de les  bicicletes encesos. Passar per indrets que coneixes de nit, et donarà un plus d’adrenalina i perspectiva nova d’aquell camí on has passar  més d’un cop o descobrir noves zones que no coneixes encara.

Un cop finalitzada ruta cap allà 2 de 10 a les 10 acabem fent un mossec al restaurant el Traster. Hi ha un pati per deixar les bicicletes mentre fem el beure o mengem alguna cosa.

Si voleu seguir el dia a dia hi ha un grup obert de WhatsApp (clica)

CALENDARI SORTIDES BICICLETA 2019

calendari sortides bici 365store

 

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store