El corredor de The Cyclery, Josep Franquesa s’atreveix amb la Bicicims!

Els nostres amics Josep Franquesa i Jordi Santacana van participar el passat 6 d’octubre a la 23a edició de la Bicicims, una pedalada no competitiva que ressegueix alguns dels cims més emblemàtics d’Osona i que destaca per la seva duresa i tècnica!

Organitzada pel Grup Excursionista de Manlleu, la prova va obtenir rècord de participació, arribant al centenar de bikers. Enguany hi havia dos recorreguts, un de curt de 70 quilòmetres i amb un desnivell de 1.870 metres, i un de llarg amb 98 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell.La ruta de la Bicicims porta els beteteros per pistes forestals, camins i trialeres, alguns dels quals no són pedalables i s’ha de carregar la bici a coll, posant a prova al ciclista més experimentat.

A més, la cursa d’enguany va estar marcada pel fang que van deixar les plujes de divendres i que va fer les delícies dels corredors que van haver de suar de valent per arribar al final de la prova!!!

Enhorabona a l’organització i a tots els participants!!

Veieu la galeria de fotos de la Bicicims.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store