El corredor de The Cyclery, Pep Gonzalez ‘Nances’, segon al podi en M40 de la Ciclocròs Ciutat de Vinaròs

Un altre dels nostres corredors que arrenca la temporada de ciclocròs amb una gran performance és Pep Gonzalez ‘Nances’, qui el passat diumenge 20 d’octubre va assolir segona posició a la Ciclocròs Ciutat de Vinaròs en categoria Master 40.

La prova inaugural de la 29a Xallenge Ciclocross de la Comunitat Valenciana va reunir més de 200 ciclistes, els quals no només es van enfrontar a les dificultats del terreny sinó a les altes temperatures. El nostre corredor va arribar en segon lloc amb un temps de 00:39:07, a tan sols 7 segons del guanyador.

La nostra enhorabona a Pep Gonzalez ‘Nances’ per un gran inici de temporada i molta sort en els propers reptes!

Consulteu les classificacions de la Ciclocròs Ciutat de Vinaròs.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store