El nostre corredor Xavier Alsina estrena la temporada de CX a Burgos amb una molt bona actuació!

El passat dissabte 19 d’octubre, el corredor de The Cyclery, Xavier Alsina es va enfrontar a la X Ciclocross Medina del Pomar (Burgos) on va aconseguir una gran 7a posició en categoria Master 40, en un circuit ràpid i deterreny solt, i amb participació de més de 500 bikers.

La prova de diumenge va reunir també més de 500 corredors en el IX Circuito Diputacion en el Parc Natural de El Soto a Villarcayo, en un circuit de gairebé 3km, pla, sec i molt ràpid, i molt emocionant de principi a fi. En Xavi Alsina va assolir 20a posició a la prova en M40.La victòria en categoria Elit a totes dues proves va ser pel corredor de l’equip Specialized-Gamar, Aitor Hernández, actual campió d’Espanya.

Des d’aquí la nostra enhorabona a Xavi Alsina per una molt bona estrena de temporada, i a Aitor Hernández per les seves victòries consecutives!

Consulteu les classificacions de les proves.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store