Ignasi Riera presenta el vídeo de la seva experiència a la Genco Mongolia Bike Challenge 2013

Va participar a la Genco Mongolia Bike Challenge 2013 i li vam fer una entrevista per compartir la seva experiència amb tots nosaltres!

Ara, el nostre amic i client Ignasi Riera presenta vídeo de la seva participació en la carrera que defineix com ”la dosi perfecte de duresa i aventura”.

”Pedalar enmig d’una cultura tant diferent a la nostra, nòmades autosuficients capaços de tirar endavant sense les mil i una banalitats que necessitem els occidentals. Trobar a la meva parella en el lloc més inesperat per transmetre’m el ‘power’ que tant et fa falta en el moments difícils… Tots aquests són els ingredients que han fet de la Genco Mongolia Bike Challenge quelcom més que una carrera”, explica l’Ignasi.
El vídeo de la Mongolia Bike Challenge que ha preparat l’Ignasi mostra el seu viatge de principi a final i ens trasllada, durant 30 excitants minuts, a la gran cita dels mountainbikers per les solitaries estepes, en una dura prova física i psicològica (en les dos primeres edicions només el 70% dels atletes van ser finishers). Sens dubte, tota una aventura!!

Enhorabona Ignasi pel repte assolit i encantats d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra!!

Veieu el vídeo d’agraïment de l’Ignasi als seus esponsors, entre els quals es troba The Cyclery.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store