La Marxa Berga-Santpedor celebra la seva 29a edició amb 1.700 participants!

La Berga-Santpedor va celebrar el passat diumenge 10 de novembre la seva 29a edició, reunint un total de 1.700 participants (1.300 en Btt, 400 caminant), entre ells els nostres corredors de The Cyclery.

A diferencia d’altres anys, marcats pel fred i/o el fang, la pols va ser la protagonista d’aquesta edició, amb uns participants que van arribar ben enfarinats a Santpedor! Tot i així, el bon temps va propiciar una elevada afluència de bikers i l’ambient va ser, com sempre, de diversió i esportivitat.A més, la Berga-Santpedor d’enguany va ser un esdeveniment cardio-protegit, amb un seguiment via satèl·lit de tot el dispositiu del pla d’emergències.

Felicitem amb molt d’afecte al Centre Excursionista 2×2 Santpedor, organitzadors de la marxa, i donem l’enhorabona a tots els participants per fer que la Berga-Santpedor sigui, any rera any, un exemple d’amistat i bon esport!

En el Facebook del Centre Excursionista 2×2 Santpedor podeu veure totes les fotos que va deixar la marxa!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store