Pep Gonzalez ‘Nances’ continua imparable a la Copa Federació de Ciclocròs!

Continuen les grans actuacions del nostre corredor, Pep Gonzalez ‘Nances’ a les proves de la Copa Federació de Ciclocròs, disputades aquest cap de setmana a Euskadi.

Dissabte 9 va tenir lloc el II Premio Ziklokross Arbulu, on el Pep i la seva Specialized Crux van aconseguir una gran primera posició en Master 40.

”Va ser un circuit molt tècnic i ràpid, poc moll i molt dur… Jo necessitava guardar-me per diumenge però vaig aconseguir fer una bona carrera i arribar en primer lloc”, ens explica Pep.

En categoria Elit, Aitor Hernandez (Specialized-Garmar) va aconseguir la seva octava victòria de la temporada.Diumenge 10, en Nances es va enfrontar a la 4a CX de Elorrio, prova puntuable de la Copa d’Espanya de Ciclocròs, aconseguint segon lloc al podi en M40 amb un temps de 00:44:45:09. ”A l’inici de la prova em vaig escapar amb un grup de corredors i, encara que es va fer molt dur, vaig anar de menys a més. No obstant això, una errada personal em va portar a fer segon lloc. Val a dir que l’organització, l’ambient i el nivell van ser espectaculars!”.

Pel que fa a Elit, el corredor biscaí Egoitz Murgoitio va acabar amb la ratxa d’Aitor Hernandez qui va quedar en segon lloc però es manté líder de la Copa Federación de Ciclocross.

Enhorabona a aquests dos grans corredors i molta sort en els propers reptes! Mireu l’àlbum de fotos de les curses del cap de setmana.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store