Un gran Pep Gonzalez a la 2a i 3a proves de la Copa Federació de Ciclocròs a Euskadi

El nostre corredor Pep Gonzalez ‘Nances’ ha estat a Euskadi aquest cap de setmana disputant la segona i tercera proves de la Copa Federación de ciclocros: el V Ciclocross Laudio dissabte 2 i el VI Trofeu Ajuntament de Muskiz, diumenge 3.

La cursa de dissabte va tenir lloc sobre terreny sec sense gota de pluja, malgrat els pronóstics, i el Pep va aconseguir una gran primera posició en M40 en renyit duel amb Marco Antonio Prieto (MMR-Montecerrao). El corredor Aitor Hernández de l’equip Specialized-Garmin va pujar primer al podi en categoria Elit.Diumenge a la tercera cita a Muskiz, en un recorregut de 2.450 metres molt més tècnic i amb destacada presencia del fang i agradable climatologia per als bikers, el nostre corredor va aconseguir la segona posició al podi.

En categoria Elit en el VI Trofeu Ajuntament de Muskiz, la victòria va ser també per Aitor Hernández.

Moltes felicitats al Pep i a l’Aitor per les seves grans actuacions a Euskadi!!

Mireu les fotos de la cursa i les classificacions completes.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store