Crònica dels nostres corredors a la Copa Catalana de ciclocròs de Reus i Girona

Dos proves més de la Copa Catalana de ciclocròs aquest pont de desembre: divendres 6 a la Ciclocròs Lizarran Reus i diumenge 8 a la Ciclocròs Ciutat de Girona, amb participació dels nostres incombustibles corredors, Xavi Alsina i Toni Masana.

En el circuit de Reus, de 2 quilòmetres, Xavi Alsina va fer una molt bona actuació, i tot i punxar va assolir un molt bon 6è lloc a 44” del primer.

La prova de Girona va comptar amb molta més participació que la de Reus, en un circuit de recorregut impecable tot i la manca d’humitat, ràpid però exigent amb zones tècniques.
”Una bona sortida, aquesta vegada ja tocava, em va donar confiança per seguir els capdavanters marcant uns temps per volta bastant bons i constants, sense cometre errades”, ens explica Toni Masana, qui va fer un gran 9è lloc a 5” del 8è classificat, Pep Tatché amb qui va tenir una aferrissada lluita fins al final.

En Xavi Alsina també va marcar uns molt bons registres, acabant en 5ena posició, i consolidant-se en el 5è lloc provisional de la Copa Catalana d’enguany.

La propera cita serà el Ciclocròs Manresa Campionat de Catalunya, que tindrà lloc el diumenge 22 de desembre. Molta sort, cracks!!!!!!!!!!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store