Doble jornada de ciclocròs amb grans actuacions dels corredors de The Cyclery!

Cap de setmana de Copa Catalana de ciclocròs amb uns corredors de The Cyclery imparables!

Xavi Alsina i Toni Masana van participar dissabte 30 a la II Ciclocròs de Torroella de Montgrí, amb 4a posició per Xavi Alsina i 9a per Toni Masana en categoria Veterans 40.

”Un circuit molt dificil on es va haver de va fer palesa la conservació de les mecàniques a causa del mal estat del terreny, molt de fred i una mica de pluja que ho va acabar de fer difícil”, ens explica el Toni, qui va tenir una mala sortida però va poder anar remuntant posicions. Pel que fa al Xavi, una punxada li va impedir obtenir un millor resultat.

Diumenge 1 de desembre, Sant Celoni s’estrenava a la Copa Catalana de ciclocròs amb molta més participació que a la prova del dia anterior. Novament, un circuit exigent i amb un terreny molt irregular.”A Sant Celoni es va notar l’esforç fet pels qui van córrer el dia anterior”, ens explica Toni Masana. ”Un altre cop vaig tenir una mala sortida degut a l’alta participació però vaig anar recuperant posicions, arribant a l’sprint a 2 segons del ciclista que em precedia i marcant el meu millor temps en la darrera volta de les sis que varem fer en el circuit”.

A Sant Celoni el nostre corredor Pep Gonzalez ‘Nances’ va pujar primer al podi en M40, Xavi Alsina va fer 7è lloc i Toni Masana 12è.

El proper cap de setmana hi ha una nova doble cita: divendres 6 a Reus i diumenge 8 a Girona.

Gas nois!!!!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store