Grans corredors de The Cyclery a la CX Ciutat de Manresa!

Continuen les grans actuacions dels nostres corredors a la temporada de CX! Aquest cop a casa nostra, a la Ciclocròs Ciutat de Manresa, que ahir diumenge 22 de desembre va ser seu dels Campionats de Catalunya de la modalitat.

A les portes del Nadal, el gran Pep Gonzalez es va fer un gran regal pujant, un cop més, primer al podi en categoria Veterans. Els nostres incombustibles corredors, Xavi Alsina (4art) i Toni Masana (12è) també van fer una gran cursa, com sol ser habitual en ells!
La prova va reunir 130 ciclistes i va deixar palès el gran nivell de tots els bikers, que diumenge vinent posaran punt i final a la temporada de ciclocròss al 3r Gran Premi Ciutat de Vic.

Des d’aquí, molta sort a tots en aquest darrer repte!! Gas!!!!

Mireu l’àlbum de fotos dels nostres corredors a la CX Ciutat de Manresa.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store