Pep Gonzalez segon al podi de la Ciclocròss Ciutat de València en el punt final de la Copa Federació

València va acollir diumenge la darrera prova de la Copa Federació d’Espanya, amb la participació del nostre corredor Pep Gonzalez, que està fent una gran temporada!

A la Ciclocròs Internacional Ciutat de Valencia, els bikers es van trobar amb un circuit sobre el parc de l’era del riu Turia completament pla, molt ràpid però alhora amb moltes corbes i tres trams de sorra que van fer les delícies dels corredors.

Va ser una carrera que des del principi ja va marcar la selecció de corredors, marxant-nos tres fins a la darrera volta on nomes en quedarem dos”, ens explica el Pep. ”A l’esprint em va guanyar en Marco Antonio Prieto, actual campió d’Espanya, i jo vaig quedar segon, un molt bon resultat ja que em donava la segona posició final del campionat tot i haver faltat a dues proves de les set”.

Aquest proper diumenge, 22 desembre, el nostre corredor participarà en el Ciclocròs Manresa Campionat de Catalunya, i aprofitem per a desitjar-li tota la sort del món!

Esperem revalidar el títol!”, diu el Pep. N’estem segurs, crack!!!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store