Enhorabona als nostres corredors per una gran temporada de ciclocròs!

Els passats 10, 11 i 12 de gener la ciutat de Segorbe va acollir el Campionat d’Espanya de Ciclocròs en totes les seves categories, tant masculines com femenines. Les proves van tenir lloc en el circuit del Parc de l’Esperança.

Els nostres corredors Pep Gonzalez i Xavi Alsina van participar en categoria Master 40 el dissabte 11. En aquesta ocasió, les circumstàncies van jugar una mala passada i el Pep no va poder pujar al podi (com sol ser habitual).

”Tenia moltes ganes de fer-ho bé i arribava a Segorbe motivat però el circuit no era molt adient per les meves condicions, i al final vaig arribar 8è”, ens explica Pep.
”Tenia el podi tota la cursa però a la tercera volta ens vam enganxar en una corba i la caiguda em va portar a acabar així. De totes maneres, estic content per la temporada que he fet i ara a recuperar i a agafar forces pel BTT”.

Des d’aquí, la nostra enhorabona als nostres corredors, Pep Gonzalez, Xavi Alsina i Toni Masana per fer-nos gaudir de la seva professionalitat una temporada més!

Felicitats, cracks!!!

Més fotos nostres corredors al Campionat d’Espanya de ciclocròs en el nostre Facebook.

(Foto: El 9 Nou)

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store