Un gran Paco Martinez a la Marató de l’Anbaso 2014!

El corredor de The Cyclery, Paco Martinez va fer una fantàstica estrena de la temporada de btt a la Marató de l’Anbaso, celebrada el passat diumenge 16 de febrer a Aguilar de Segarra – Rajadell (Bages), amb una participació de 400 ciclistes.

Malgrat una sortida accidentada i unes condicions meteorològiques adverses, el nostre corredor va fer una molt bona actuació pujant al podi en tercer lloc en categoria M50, en aquesta primera cursa del circuit Scott Marathon MTB by Best – Copa Catalana de Maratons BTT.Li augurem una gran temporada al Paco Martinez i li desitgem molta sort en properes proves! Endavant, crack!

Enhorabona també un any més al Club Anbaso i a Ocisport per l’organització de la Marató.

Consulteu les classificacions de la cursa aquí, i llegiu més sobre la prova a la web de l’Anbaso.

Podeu veure més fotos de la participació del Paco Martinez a l’Anbaso en el nostre Facebook.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store