Crònica en primera persona dels nostres corredors a la París Roubaix Challenge!

Els nostres corredors Toni Masana, Jordi Altimiras i Joan Carles Aragonès van participar dissabte 12 a la París Roubaix Challenge, que permet recórrer la ruta de la clàssica 24 hores abans! Ens comparteixen la crònica de l’experiència. Gràcies nois!

5:30 del matí i el despertador sona, no costa massa llevar-se ja que l’emoció i els nervis fa hores que corren per les venes! El dia comença amb una temperatura de 6 graus, molta boira i moltíssima humitat, cosa que ja ens crea el primer dubte: quina roba posem?

6:45 i ens traslladem a Busigny, lloc de sortida dels 175km que ens esperen amb els famosos 28 trams de paves. La sorpresa la tenim quan arribem a la sortida i ens plantem a segona fila…

7:30 sortim!!! De seguida ens posem al davant, com el que no vol la cosa, i tots tres ens posem a ritme ”tropical”, molt fred, boira i una humitat que ens empapa completament…. Rodem els primers 20km a mitja de 32km/h, tothom esperant el primer tram de pave

Arriba el primer tram de pave, Troisvilles à Inchy un primer 3 stars que només entrar ens posa a tots els pels de punta!! Passen els primer 50 km i els primer trams de pave, continuem al davant amb un grup d’holandesos, quan entrem als paves els perdem, van fortíssims però al sortir del pave quasi sempre els atrapem…
En el km 50 primer ensurt! Joan Carles punxa el tubular davanter… les mans entumides quasi no ens permeten ni fer força, però després de 20 minuts aconseguim posar el nou, sense cola, però inflat! La de gent que ens ha passat!!

Continuem 20km, passem l’èpic Foret d’Arenberg, cada cop passem mes ràpid els paves i arriba un altre 4 star, els Hornaing à Wandignies, el més llarg, 3,7km, allà posem un ritme terrible, rodant per sobre els 33km/h, tot tremola, tot fa soroll, tot fa mal però el cos et demana mes i mes! És el tram que ens fa ja veure la marxa d’una altre manera, ja la veiem més a prop… i per tant gas!!!

Anem devorant kms, parant ho just i sempre amb un ritme de 30kmh de mitja, les cames aguanten però el braços i sobretot les mans comencen a defallir! Ja queda menys i ens preparem per a l’últim 5 stars, el Carrefour de l’Arbre, l’agafem cansats però amb ganes de fer-ho bé, anem a totes! Els últims 2 trams, mes curts però no menys durs els passem amb la nostàlgia de que se’ns acaba.

A un km de meta ens agrupem, fem el que és un tram de 300mts de pave i entrem al velòdrom, ple de gent, tots cridant animant, ens agrupem i entrem plegats a meta! Pell de gallina!!!

Una de les millors experiències ciclistes que hem fet mai per a tots tres, una experiència inoblidable!!!

Mireu l’àlbum amb les fotos dels nostres corredors en acció!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store