Una exigent Volcat 2014 amb participació de The Cyclery!

Amb tres etapes, la VolCAT Ara Lleida Bcn + 2014 que enguany celebra el seu 10è aniversari i es presenta com una edició dura i llarga, amb 180 km que faran que els corredors s’esforcin de valent!

Desde Igualada a Sant Llorenç de Morunys, camins i corriols enllaçats per la gent d’Ocisport, faran un traçat exigent, amb pujades llargues, grans corriols, tècnics i ràpids!

Amb la participació d’amics i corredors de The Cyclery, donem ànims als bikers perquè gaudeixin de tres dies de ciclisme pur i de BTT del bo!
Amb Albert Balcells al capdavant del grup Ocisport, aquesta edició es presenta oberta al triomf final, amb un reguitzell de bons corredors: entre ells, i dins la categoria Master 50, estarà el nostre corredor Paco Martínez qui refermarà el seu bon moment de forma, tal i com ha demostrat en les curses realitzades enguany.

Demà divendres 18 serà el tret de sortida, amb una sinuosa etapa Igualada-Igualada; dissabte 19 fins Cardona, l’etapa més llarga; i la final, diumenge, Cardona-Sant Llorenç.

Molta sort a tots i a passar-ho en gran!!!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store