Paco Martinez i Octavi Garriga a la II PrePireniaca BTT

Diumenge es va celebrar la II Prepirinaica BTT, una pedalada d’alt nivell a Guardiola de Berguedà, que enguany va comptar amb la participació de 150 ciclistes, amb bikers de primera línia com Joan Llurdella, Cristofer Bosque, Ricard Calmet i Adrià Noguera, entre d’altres.

Els corredors de The Cyclery, Paco Martinez i Octavi Garriga van fer una molt bona participació. ”Vam tenir una bona sortida com sempre , ‘a tope’ amb els primers”, ens explica el Paco. La ruta de 43 km pel Parc Natural del Cadí-Moixeró va estar marcada per pujades duríssimes i llargs senders tècnics que van fer les delícies dels corredors.

L’Octavi i el Paco van patir problemes mecànics, amb punxada de roda per l’Octavi i un fre posterior que va deixar de funcionar en el km 35 en el cas del Paco, a qui per sort no va avançar ningú, quedant en 13a posició final.

Ambdós corredors van tenir molt bones sensacions i des d’aquí la nostra enhorabona per una gran cursa!

Consulteu les classificacions de la II Prepirinaica BTT.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store