Una memorable Terra de Maquis 2014!

Gran edició 2014 de la Terra de Maquis, marcada per la pluja, la pedra, el sol, l’alta exigència dels recorreguts i una participació de 220 aspirants a ‘maqui’ que van dotar de més qualitat encara a aquesta ja mítica cursa en el món de la ultramarató de btt a casa nostra!

Dos etapes, una de 143 km, marcada pel fort temporal i un circuit molt “corrioler”, on l’últim maqui va arribar amb més de 14 h i 44 minuts i el primer a menys de 6h i 40 minuts. I el segon dia, amb 159 corredors dels que van acabar 139, en un recorregut de 100 km amb 2.500 metres de desnivell positiu i un sol de justícia que va posar a prova les cames i la ment dels riders. Donem l’enhorabona als nostres amics Octavi Garriga, Paco Martinez, Josep Franquesa, Jordi Santacana i Ventura Claramunt per la seva gran ‘actitud maqui’, així com a Guillem Muñoz (Tomas Bellés) i Roger Arguelaguer (Bicis Fasol) per la seva victòria, i a tots i cadascun dels participants d’aquesta dura i bonica edició de TdM.

Felicitats un any més a Raül Montfort i Jordi Altimiras, caps visibles de la TdM, i a la resta del team i al gran nombre de voluntaris.

Us animem a continuar aquesta carrera gourmet i fer-la cada any més gran encara!

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store