Test Technogym Mycycling gratis

ARA o MAI

TEST DE MANERA GRATUÏTA

Durant els mesos de juny i juliol i de manera gratuïta podràs conèixer quin és el teu FTP (Funtional Threshold Power) a través d’un test. El test el realitzarem amb l’Smart trainer de Technogym Mycycling a les nostres botigues de ciclisme del Grup 365 (The Cyclery / Triskel 365 / Tona Bikes / Osona 365) i tan sols hauràs de portar la teva bicicleta i roba adequada.

Gràcies als resultats del test podràs

Conèixer quina és la màxima potència mitjana que puguis mantenir en una hora d’esforç. Sabent quin és el teu 100% podràs conèixer les diferents zones d’entrenament i fer més eficaços els teus entrenaments. A dia d’avui és la manera més encertada de treballar la intensitat i podràs saber la relació watts / kg. Vols saber a quin grup de ciclistes pertanys? No esperis més i apunta’t al 1er repte que et proposa The Cyclery i Technogym.

Quina finalitat té el test FTP de Technogym?

El test FTP (Functional Threshold Power Test) té per objecte calcular la potència llindar. La identificació del valor de llindar anaeròbic permet generar càrregues de treball basades en aquest valor. La realització d’aquesta prova no requereix mesurar la freqüència cardíaca. Durant 20 minuts, igual que el test d’àmplia difusió entre els ciclistes, proposat per Allen & Coggan.

Per què el test FTP de Technogym preveu dues fases: una de submàxima i una altra de màxima?

El test FTP de Technogym és una ‘simplificació’ creada a partir del test original proposat per Allen & Coggan, que inclou 20 minuts a la màxima intensitat. El test FTP de Technogym ha estat desenvolupat per Technogym en col·laboració amb la IUSM de Roma (Universitat de ciències de l’esport) i es compon d’una fase submàxima que dura 16 minuts i una fase màxima que dura.
4 minuts en els quals és necessari donar el 100%. El test mostra una excel·lent correlació amb el resultat del test dels 20 minuts i s’ha simplificat per a poder realitzar-lo amb freqüència, amb l’objectiu que puguis monitoritzar constantment els teus avenços o els teus retrocessos en la condició física.

Per què el test FTP de Technogym no requereix l’ús de la freqüència cardíaca?

El valor de llindar anaeròbic es calcula mitjançant una equació que analitza la potència mecànica (en watts) expressada en les dues fases del test. La potència de llindar no és la mitjana de les dues fases (la fase de 16 m i la fase de 4 m), és el resultat d’una equació desenvolupada per Technogym en col·laboració amb la IUSM (Universitat de Ciències de l’Esport) de Roma

On m’he d’apuntar?

Per facilitar la teva visita i realitzar el test, envia’ns un email a info@thecyclery.es / T. 938 72 59 01 demanant hora i els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per tancar el dia. És molt simple i pots venir acompanyat dels teus amics / es i fer-ho tots alhora. Els primers tindran un petit obsequi.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store