The Cyclery disposa de més de 200 bicicletes tant per home com per dona, per a totes les edats. De l’ampli catàleg de Specialized, destaquem les bicicletes de muntanya (BTT, Descens, Enduro) que inclou des de la bicicleta més sofisticada a la d’iniciació.

Entre les NOVETATS de la temporada destaquem la RENOVADA ENDURO, capaç d’arribar amb rapidesa al cim gràcies a la seva gran lleugeresa i capacitat de pedaleig, i afrontar sense problema baixades de vertigen. Un quadre súper resistent i suspensions úniques, fan d’aquesta nova gamma el somni dels amants de l’All Mountain.

En carretera, us presentem la NOVA ROUBAIX pensada per llargues rutes per tot tipus d’asfalts i desnivells. Nova geometria i una suspensió dins la pipa de direcció, la Roubaix rendeix com cap altra.

Per altra banda, The Cyclery també disposa de bicicletes híbrides (Urbanes, Nen), amb una gran varietat per a ús diari, oci, tant per home per dona i nen. Les urbanes són aquelles bicicletes ideals pel dia a dia.

I com a novetat estrella de la temporada hi han les noves bicicletes elèctriques, les noves Turbo Levo, tant amb versions rigides com dobles, amb roda 29″ o 6fattie. Totes elles disponibles a la nostra botiga.

Les bicicletes infantils van des del clàssic “hotwalk” (bicicletes sense pedals) fins a la Hotrock A1: imitant les bicicletes d’alta gamma de la marca Specialized. Tampoc us podeu perdre les noves Riprock amb roda ample. Si, per altra banda, el que necessites és saber quin model de bicicleta s’adapta millor a la teva manera de conducció, tenim un gran ventall de bicicletes de test per provar.

Consulta el catàleg amb totes les NOVETATS EN BICICLETES SPECIALIZED

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store