Dissenyat amb un concepte totalment revolucionari, el nou espai de The Cyclery compta amb més de 900 metres quadrats útils d’exposició, taller i magatzem, i és l’únic de l’Estat espanyol que dedica una superfície d’aquestes dimensions del món Specialized, fet que suposa un abans i un després en el món del ciclisme al país.

La botiga s’ha dissenyat sota criteris innovadors i estètics per donar un millor servei. The Cyclery té cinc àrees especialitzades segons les diferents modalitats necessàries per cada tipus de ciclisme: mountain bike, carretera, free, urbana i per nens.

A més a més, The Cyclery fa una aposta segura pel sector femení. Així, la botiga, s’hi trobaran els darrers models en bicicletes, accessoris i el millor assessorament per a què les dones trobin el suport necessari per a desenvolupar la seva afició.

La roba i els complements disposen, a la nova botiga de The Cyclery, d’un major protagonisme i han vist incrementat notablement el seu espai d’exposició. Per altra banda també s’ofereix el servei Body Geometry Fit, exclusiu de la marca Specialized i que consisteix en un estudi biomecànic per tal de millorar el rendiment del ciclista.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store