Com ja ve sent habitual, quan arriben aquestes alçades de l’any ja tenim a The Cyclery quasi totes les novetats que Specialized presenta per a tots nosaltres cada any. Oferint un catàleg ple de novetats i millores per a tots els públics que de ben segur et sorprendran.

El catàleg 2017 compta amb més de 200 models entre bicicletes de muntanya, carretera, ciclocròs, bmx, descens, enduro, triatló, urban bikes i e-bikes, sense oblidar-nos, lògicament, de tots els accessoris i complements propis de la marca, tant en equipament com en tèxtil.

Tot i la clara i ferma aposta de Specialized per les rodes de 29’ ‘ en la gran majoria de la seva gamma, també aposten per la roda de diàmetre  650b (27,5’ ‘) en alguns models de Mountain Bike (des de les Stumpjumper FSR , fins la Demo de descens, passant per les revolucionàries Enduro).

Una de les principals novetats en quan a bicicletes de muntanya és la nova Epic HT, que passa a substituir a la fins ara Stumpjumper HT, amb una clara evolució, presentant així el nou estándar d’eixos BOOST, i també amb una geometría modificada del quadre per tal de fer gaudir encara més als usuaris.

Aquesta temporada, també disposem d’opcions molt assequibles en bicis mtb XC pels més que desitjats grups d’un plat i 11 pinyons (1×11), doncs a part de les versions S-Works World Cup comptem amb un primer preu molt equilibrat amb les ‘Comp carbon WC’ i també amb les ‘expert carbon WC’, totes dues versions disponibles tant en Epic HT com en EPIC fsr. I no dir de les gammes més altes que ja munten el nou Sram Eagle de 12V.

Una altra gran novetat són les bicis elèctriques . Ja tenim les primerese-bikes Specialized, comptant amb vars models de la espectacular Turbo Levo, pel que ja et podem ensenyar, explicar i deixar provar aquesta meravella de la tècnica i el disseny.

Un altre dels principals focus d’atenció de la presentació de les novetats 2017 ha estat la nova Specialized Enduro 2017, un segment en constant creixement i disponible tant en roda 650b com 29″.

Què dir de la extensíssima gamma de bicis de carretera…, amb la gran novetat tecnològica de la Roubaix 2017 on cada talla ha estat desenvolupada específicament per cada tamany de quadre, pel que hi ha set quadres diferents dissenyats a partir de proves dinàmiques reals, que et proporcionen la combinació òptima d’eficàcia, lleugeresa i control. I amb el revolucionari pistó integrat a la pipa de direcció que farà que les irregularitats de l’asfalt passin a ser cosa del passat.

Comptem també amb molts models de bici de carretera amb els nous grups de 11 velocitats i també força opcions amb frens de disc hidràulics.

Finalment, Specialized també va presentar els nous accessoris per a l’any vinent. La nostra marca té una especial cura en aquest apartat, dotant de material tèxtil, complements i accessoris a tots els públics amb una gran i sofisticada varietat molt reconeguda al mercat.Cascs, seients, pneumàtics, sabatilles, multi-eines, rodes, roba específica, etc…i aquest any també amb la nova gamma de llums d’altes prestacions Flux. Tot al vostre abast!

Per a conèixer totes aquestes novetats –i els models anteriors– només heu de venir a The Cyclery, on estarem encantats d’ajudar-vos i assessorar-vos amb tot allò que necessiteu i tingueu dubtes.

Si voleu conèixer el catàleg complet d’aquest 2017 per poder conèixer totes les novetats de la nostra marca, us adjuntem els enllaços directes als diferents apartats de la seva web:

https://www.specialized.com/es/es/men/bikes/mountain

https://www.specialized.com/es/es/men/bikes/road

https://www.specialized.com/es/es/men/bikes/turbo

https://www.specialized.com/es/es/women/bikes/mountain

https://www.specialized.com/es/es/women/bikes/road

https://www.specialized.com/es/es/women/bikes/turbo

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store