Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/thecyclery/thecyclery.cat/wp-includes/functions.php on line 6031
BG-Fit a The Cyclery amb Xavi Llobet - The Cyclery

BG-Fit a The Cyclery amb Xavi Llobet

El BG-Fit és un sistema revolucionari ideat per Specialized per maximitzar el rendiment del ciclista, evitar lesions i aconseguir la postura correcta. La teoria és a l’abast de tothom que estigui interessat, però creiem una imatge val més que mil paraules, sobretot quan surten de la boca del triatleta olímpic, Xavi Llobet, i de l’especialista en BG-Fit, Emili Jaén.

En aquest vídeo demostratiu del BG-Fit s’expliquen els avantatges de sotmetre’s a una sessió de BG-Fit i els bons resultats que s’obtenen sobre la bicicleta. Aquesta iniciativa neix de l’esperit innovador de The Cyclery Specialized Concept Store. Des d’aquí volem agrair el suport i la confiança de Xavi Llobet en el nostre projecte.

THE CYCLERY CLUB

Specialized Concept Store